Braces en bandages

Bent u op zoek naar een brace of bandage? Actimove biedt verschillende soorten bandages en braces aan zodat u snel uw klachten kunt verlichten. Wij bieden onder andere een polsbrace, kniebrace of een rugbrace waarmee u het herstel kunt versnellen. Tevens hebben wij verschillende soorten sportbraces in ons assortiment. Met een sportbrace van Actimove verlicht u uw klachten zodat u weer kunt genieten van de sport. In onderstaand overzicht vindt u alle soorten braces.

Hand/pols

De pols is een van de meest gebruikte gewrichten bij al uw dagelijkse handelingen. Ook een kleine blessure zoals een lichte verstuiking of een overbelasting kan dus al vervelende klachten geven. Wij bieden verschillende soorten braces voor de pols aan, lees hier meer over de polsbrace.

Elleboog

De elleboog is een veelgebruikt gewricht. Wanneer u last heeft van een ontsteking aan uw elleboog of klachten door overbelasting dan kan dit voor veel irritatie zorgen. De elleboogbrace van Actimove zorgt voor veel verlichting. Meer informatie over een elleboogbrace.

Arm/Schouder

De arm of schouder zijn bij een blessure moeilijke lichaamsonderdelen om te ondersteunen. Toch is deze ondersteuning essentieel om tot herstel te komen. Bij ons kunt u terecht voor de optimale armbandage die geschikt is voor iedere arm.

Hals

Bij klachten van hals en nek is ondersteuning nodig en is comfort uiterst belangrijk. Een halskraag is essentieel voor het herstel van uw hals of nek. Wij bieden een kwalitatieve halskraag aan die voor u de perfecte ondersteuning levert. Lees hier meer over het aanbod halskragen.

Rug

Rugpijn is een van de meest voorkomende gezondheidsklachten. Hebt u acute lage rugpijn, wilt u die juist voorkomen, of wilt u uw werkhouding verbeteren? De rugbandages van Actimove geven uw rug rust en ondersteuning. Lees hier meer over een rugbrace van Actimove.

Knie

Het kniegewricht heeft gerichte ondersteuning nodig bij artrose of artritis of andere aandoeningen die het kniegewricht aantasten. Actimove biedt verschillende soorten kniebraces aan, zowel voor het ondersteunen als het stabiliseren van de knie. Bekijk hier ons aanbod kniebraces.

Enkel

Hebt u een lichte enkelverstuiking of worden uw bewegingen gehinderd door overbelasting van het enkelgewricht? Een enkelbrace van Actimove zorgt voor een sneller herstel en verlichting. Onze enkelbraces zijn ook ideaal als u recent bent geopereerd, vind hier meer informatie over een enkelbrace van Actimove.