Armbandage

Heeft u een blessure van de arm opgelopen? De armbandage van Actimove zorgt ervoor dat de pijn snel wordt verlicht en versneld het herstel. Wij bieden een kwalitatieve armbandage aan die altijd passend en comfortabel is en bij uw klachten past.

Armbandage en schouderbandage van Actimove

Wanneer u klachten heeft van uw arm en/of schouder is het belangrijk dat u de arm rust geeft zodat deze kan herstellen. Onze armbandage zorgt voor deze rust en helpt bij het verminderen van de pijn. De armbandage is van zeer hoge kwaliteit en heeft een hoog draagcomfort zodat u weer zoveel mogelijk uw dagelijkse handelingen kunt uitvoeren. Lees hieronder meer over onze Actimove arm/schouderbandage.

Heeft u vragen over de arm/schouderbandage? Neem dan gerust contact met ons op.

Actimove Sling

Bij een blessure uw elleboog of schouder rust geven? Dat kan heel goed met Actimove Sling, de zachte, comfortabele en niet-uitrekbare band die dankzij de klittenbandsluiting eenvoudig te fixeren is. Ook uitstekend geschikt om een gegipste arm te ondersteunen.

Lees meer over dit product >

Actimove Sling for Kids

 

De Actimove® Sling voor kinderen is de kindvriendelijke draagband met een grappig en kleurig design om kinderen, ouders en zorgverleners op te vrolijken. De Sling is gebruiksklaar en reeds voorgeknipt voor snelle toepasbaarheid.

 

Lees meer over dit product >

Overzichtsschema Armbandage

Abonneren op Armbandage