Elleboogbrace

Bent u op zoek naar een elleboogbrace waarmee u uw klachten kunt verlichten? Wij bieden elleboogbraces met een perfecte pasvorm en hoog draagcomfort aan zodat u weer pijnloos kunt bewegen. Een elleboog brace van Actimove is de oplossing voor uw klacht. Ook wanneer u last heeft van een tennisarm bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een tennisarm brace aan waardoor u snel verlichting krijgt op de plaats waar het nodig is.

Elleboogbandage: verlichting en ondersteuning

Klachten van de elleboog kunnen een belemmering zijn in het dagelijks leven, de elleboog is een gewricht dat bij bijna elke handeling wordt gebruikt. Onze elleboogbandages zorgen voor ondersteuning en verlichting van het gewricht en zijn van zeer hoge kwaliteit. Bekijk hieronder ons aanbod elleboogbraces en elleboogbandages.

Heeft u vragen over een elleboog brace of bandage? Neem dan gerust contact met ons op.

Actimove EpiFast

Pijnklachten aan de elleboog kunnen o.a. ontstaan door overbelasting. Deze klachten kunnen u flink belemmeren in uw dagelijkse bezigheden. De drukgevende Actimove EpiFast elleboogbandage houdt de elleboog met lichte druk op zijn plaats en zorgt zo voor pijnverlichting en een effectief herstel.

Lees meer over dit product >

Actimove EpiMotion

Hebt u een pijnlijke elleboog door sporten of andere overbelasting? De anatomisch gevormde bandage Actimove EpiMotion heeft massagekussens die de elleboog drukmassage geven. Ook ideaal na een operatie of bij reuma of peesblessures. De drukvrije randen zorgen voor een hoog draagcomfort.

Lees meer over dit product >

Actimove EpiSport

Iedereen die sport, is bekend met de tennis- of golferselleboog. Bijzonder hinderlijk bij alle dagelijkse handelingen. Maar gelukkig uitstekend te behandelen met de Actimove EpiSport elleboogbrace. Deze zorgt voor lokale druk op de spieren, maar heeft door de flexibiliteit en de zachte bekleding toch een hoog draagcomfort.

Lees meer over dit product >

Overzichtsschema Elleboogbrace

Abonneren op Elleboogbrace