Enkelbrace

Op zoek naar een enkelbrace die lekker zit en goede ondersteuning biedt? Bij ons bent u aan het juiste adres. Een enkelbrace van Actimove ontlast het enkelgewricht, heeft een perfecte pasvorm en is in elke (sport)schoen te dragen.

Enkelbandage: comfort en ondersteuning

Een enkelbandage van Actimove biedt een uitstekende ondersteuning en heeft een hoog comfort. U verlicht snel uw pijn in het enkelgewricht met onze enkelbandages. De enkelbandage is van zeer hoge kwaliteit en dankzij ons ontwerp ondervindt u geen hinder tijdens het bewegen.

Lees meer over Actimove voor de keuze van de enkelbrace of enkelbandage.

Actimove TaloMotion

De Actimove TaloMotion elastische enkelbandage is voorzien van kleine massagekussentjes. Hierdoor is het uitermate geschikt bij lichte pees- en spierletsels of lichte instabiliteit van de enkelbanden, evenals bij artrose en artritis. Maar ook wanneer u recent bent geopereerd is de Actimove TaloMotion uitermate geschikt.

Lees meer over dit product >

Actimove TaloWrap

Hebt u een lichte enkelverstuiking of worden uw bewegingen gehinderd door overbelasting van het enkelgewricht? De Actimove TaloWrap elastische enkelbandage ondersteunt de enkel zodat u toch gewoon uw dagelijkse bezigheden kunt doen. Het is dun genoeg om in de schoen te kunnen dragen en bijzonder comfortabel in gebruik.

Lees meer over dit product >

Overzichtsschema Enkelbrace

Abonneren op Enkelbrace