Kniebrace

Wanneer u op zoek bent naar een kniebrace bent u bij Actimove aan het juiste adres. Een kniebrace is onmisbaar als u aan het herstellen bent van een blessure of andere klacht. Wij bieden verschillende soorten kniebraces aan waarmee u snel uw klachten kunt verlichten.

Kniebandage van Actimove

De kniebandages van Actimove bieden een uitstekende ondersteuning van het gewricht en zijn van zeer hoge kwaliteit. De kniebandage heeft een hoog comfort zodat u tijdens het bewegen en sporten geen hinder ondervind van onze kniebraces en bandages.

Lees meer over Actimove voor de keuze van de kniebrace of kniebandage.

Actimove GenuFast

De elastische kniebandage Actimove GenuFast biedt de noodzakelijke ondersteuning bij een lichte overbelasting of instabiliteit van de knie. De compressie vermindert de kans op zwelling van de knie, zodat u normaal kunt blijven lopen zonder verergering van uw klachten.

Lees meer over dit product >

Actimove GenuMotion

Het kniegewricht heeft gerichte ondersteuning nodig bij artrose of artritis of andere aandoeningen die het kniegewricht aantasten. De Actimove GenuMotion kniebandage zorgt dan voor de stabilisatie die nodig is. Om diezelfde reden is de bandage ook goed bruikbaar bij lichte knie-instabiliteit of een klein meniscusletsel.

Lees meer over dit product >

Overzichtsschema Kniebrace

Abonneren op Kniebrace