Polsbrace

De pols is een van de meest gebruikte gewrichten bij alle dagelijkse handelingen. Een kleine blessure kan hierdoor al zorgen voor vervelende klachten. De brace voor de pols van Actimove houdt de pols gefixeerd en maakt alle dagelijkse handelingen minder pijnlijk.

Polsbandage: stevig en comfortabel

Een polsbandage van Actimove biedt de uitkomst wanneer u klachten aan de pols heeft. Onze polsbandages bieden de stevigheid die nodig is, waarbij de bewegingsbeperking minimaal is. Daarbij zijn onze polsbandages van hoge kwaliteit en hebben een hoog comfort.

Heeft u vragen over onze pols braces of pols bandages? Neem dan gerust contact met ons op.

Actimove Gauntlet

Doet iedere duimbeweging pijn? Dit kan als de pees ontstoken is, als u reuma hebt of als het gewrichtje verstuikt is waarmee u uw pols beweegt. De Actimove Gauntlet duim-polsbrace zorgt voor fixatie van de duim. Ondoordachte bewegingen zijn niet meer mogelijk en de duim kan rustig herstellen.

Lees meer over dit product >

Actimove ManuFix

De pols is een van de meest gebruikte gewrichten bij al uw dagelijkse handelingen. Ook een kleine blessure zoals een lichte verstuiking of een overbelasting kan dus al vervelende klachten geven. De Actimove ManuFix polsbrace biedt dan uitkomst. Deze houdt de pols gefixeerd en maakt dagelijkse handelingen minder pijnlijk.

Lees meer over dit product >

Actimove ManuMotion

De Actimove ManuMotion brace biedt door de gebruikte breitechniek een unieke ondersteuning voor de pols. Uw polsgewricht wordt stevig op zijn plaats gehouden. De anatomische vormgeving, de drukvrije boorden en de zachte bekleding bij de duim zorgen ervoor dat dit gebeurt met optimaal draagcomfort.

Lees meer over dit product >

Actimove Manus Forte

Acute en chronische pijn van de pols kunnen verschillende oorzaken hebben. Maar de oplossing Actimove Manus Forte is voor beiden even geschikt. Deze polsbrace houdt uw polsgewricht stevig op zijn plaats. Dit voorkomt pijn door bewegingen en draagt bij aan een voorspoedig herstel.

Lees meer over dit product >

Actimove ManuWrap

Bij lichte verstuiking van de pols biedt de ondersteunende polsbandage Actimove ManuWrap de stevigheid die nodig is om toch alle arm- en handbewegingen te kunnen maken waar het dagelijks leven om vraagt. De bewegingsbeperking door deze bandage is slechts licht en bovendien is de bandage met klittenband instelbaar. Ook uitermate geschikt als sportbrace.

Lees meer over dit product >

Overzichtsschema Polsbrace

Abonneren op Polsbrace