Rugbrace

Een rugbrace van Actimove biedt de oplossing wanneer u last heeft van de rug. Onze rugsteunbandages zorgen voor een effectieve stabilisatie van de rug, waardoor uw klachten snel zullen afnemen. De rugbraces hebben een uitstekende pasvorm en een hoog draagcomfort zodat u tijdens het dragen geen last heeft van de rugbrace.

Rugbrace: ondersteuning en verlichting

Onze rugbraces bieden ondersteuning van de (onder)rug, verlichten uw pijn en versnellen het herstelproces. De rugbraces bieden de stevigheid die nodig is, zodat u zonder belemmering in bewegingsvrijheid, weer kunt werken en sporten.

Heeft u vragen over een van onze rugbraces? Neem dan gerust contact met ons op.

Actimove LombaCare

Rugpijn is een van de meest voorkomende gezondheidsklachten. De rugbandage Actimove LombaCare geeft uw rug rust en ondersteuning  De speciaal ontworpen sluiting met handgreep zorgt ervoor dat de bandage eenvoudig aan te brengen, aan te passen of af te nemen is.

Lees meer over dit product >

Actimove LombaLift

Hebt u acute lage rugpijn, wilt u die juist voorkomen, of wilt u uw werkhouding verbeteren? Dan is de Actimove LombaLift rugbandage de ideale oplossing. Het zorgt voor precies de ondersteuning die in deze situaties nodig is. Bovendien is de bandage eenvoudig aan te brengen en comfortabel om te dragen.

Lees meer over dit product >

Overzichtsschema Rugbrace

Abonneren op Rugbrace